AFYONKARAHİSAR TANITIM VE TURİZM GÜNLERİ

Haber Tarihi :08.09.2017

Afyonkarahisar’ın sahip olduğu yerel değerleri korumak, bu değerleri kent kültürüne entegre etmek, İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularını canlı tutmak, müziğin, tasavvufun, kültürün, termalin, lezzetin ve en önemlisi Büyük Zaferin Ev Sahibi İlimizin değerlerini tanıtarak turizm ekonomisine katkı sağlamak, Afyonkarahisar’ın folklorik ve iktisadi özelliklerini ziyaretçilere tanıtmak, var olan Afyonkarahisar Şehir Markasına değer katmak amacıyla düzenlenen “Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri 6 - 10 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul Maltepe'de düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan fuarda Tatarlı Belediye Başkanlığı olarak kasabamızın en iyi şekilde tanıtımı yapılarak, Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu ÖZKAL tarafından Belediye Başkanımız Ramazan GÜMÜŞ'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.