BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN GÜMÜŞ'ÜN RAMAZAN MESAJI

Haber Tarihi :26.05.2017

Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan GÜMÜŞ, Ramazan Ayı nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Ramazan Gümüş yayınladığı mesaj'da;"Ramazan Ayı sevinç neşe ve yardım ayı olan duyguların ve sevinçlerin arttığı yardımlaşma duygularının coştuğu saygının sevginin ve merhametin tüm dünya müslümanlarını pekiştirdiği insanlar arasında kaynaşmanın canlandığı mübarek bir aydır. Kışın sonunda mutlaka bir bahar olduğu gibi İslam'ın baharıda Ramazan'dır";dedi.

Başkan Ramazan Gümüş;" Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) bir hadisinde "Oruç sabrın yarısıdır." buyurmaktadır. Beşer'in nefsini terbiye ettiği, sabır duygusunun ruhlara işlediği geçmiş günahların bağışlandığı bu mübarek mağfiret ayına ulaştırdığı için Rabbimize hamd u senalar ediyoruz. Bu vesile ile tüm İslâm aleminin Ramazan Ayını tüm kalbi duygularımla tebrik eder ,Ramazan Bayramı'na kavuşturmasını niyaz ederim."dedi.