HERŞEY TATARLI İÇİN

Haber Tarihi :09.02.2017

Kasaba sorunlarıyla alakalı olarak toplantı gerçekleştirildi. Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan GÜMÜŞ Başkanlığında, Başkanlık Makamında gerçekleştirilen toplantıya İl Genel Meclis Üyesi Alim AKGÜL, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları katıldılar. Tatarlı'da bulunan sorunlar ve yapılması gereken işlerle alakalı yapılan görüşmelerde sorunların çözümü noktasında karşılıklı istişarede bulunuldu. Belediye Başkanı Ramazan GÜMÜŞ, her zaman amacının Tatarlı'ya hizmet olduğunu söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti: "Göreve geldiğimiz günden bugüne Tatarlı için gece gündüz çalıştığını, Belediye Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız ve Vatandaşlarımızla birlikte hareket ederek yapılması gerekenleri şimdiye kadar yapıldı. Bundan sonraki süreçte Muhtarlarımızın ve Meclis Üyelerimizin tespitleri doğrultusunda eksikliklerimizi gidermeye devam edeceğiz. Herşey Tatarlı İçin, birlik ve beraberlik içerisinde kasabamızı kalkındırmalıyız" dedi.